Aile üyelerine göre 23 yaşındaki bir kadın, Rajasthan’ın Jaisalmer semtinde başka bir erkekle evlenmesine birkaç gün kala onu tutan kişi tarafından kaçırıldı ve zorla “evlendirildi”. Bu arada Salı günü sosyal medyada, kaçıran kişinin kadını kucağında tuttuğunu ve açık alanda yanan bir ateşin etrafında yürüyerek nikah ayinini gerçekleştirdiği bir Haber ortaya çıktı. Videoda kadının yardım için ağladığı görülüyor.
Videoda kadının yardım için ağladığı görülüyor. (Video kaydı/Twitter)
Kadın, 1 Haziran’da Mohangarh Polis Karakolu bölgesindeki evinin önünde bir grup erkek tarafından kaçırılmıştı. Mohangarh Polis Karakolu başkanı Pukha Ram, aynı gün kurtarıldığını ve kimliği tespit edilen ana zanlı Puspendra Singh’in (28) hapse gönderildiğini söyledi.
Ancak bazı failler Haberyu Salı günü sosyal medya platformlarında dolaştırdı.
Salı günü, kadının aile üyeleri konuyla ilgili harekete geçilmesini talep ederek Jaisalmer’deki bölge ofisi önünde protesto gösterisi düzenledi.
Düğünlerinin 12 Haziran’da olduğunu söylediler ve sanıklar aileyi sürekli olarak nikahı bozacakları yönünde tehdit etti. Polisin sadece bir zanlıyı tutukladığını, diğerlerinin ise serbest dolaştığını iddia ettiler.
Polis, sanığın mal varlığına el konulacağını ve kaçağın yakında tutuklanacağını söyledi.
Videoda kadının yardım için ağladığı görülüyor. (Video kaydı/Twitter)
Kadın, 1 Haziran’da Mohangarh Polis Karakolu bölgesindeki evinin önünde bir grup erkek tarafından kaçırılmıştı. Mohangarh Polis Karakolu başkanı Pukha Ram, aynı gün kurtarıldığını ve kimliği tespit edilen ana zanlı Puspendra Singh’in (28) hapse gönderildiğini söyledi.
Ancak bazı failler Haberyu Salı günü sosyal medya platformlarında dolaştırdı.
Salı günü, kadının aile üyeleri konuyla ilgili harekete geçilmesini talep ederek Jaisalmer’deki bölge ofisi önünde protesto gösterisi düzenledi.
Düğünlerinin 12 Haziran’da olduğunu söylediler ve sanıklar aileyi sürekli olarak nikahı bozacakları yönünde tehdit etti. Polisin sadece bir zanlıyı tutukladığını, diğerlerinin ise serbest dolaştığını iddia ettiler.
Polis, sanığın mal varlığına el konulacağını ve kaçağın yakında tutuklanacağını söyledi.