Rajasthan: Damadın davetlisi arabasıyla gelinin misafirlerinin üzerine çarpıyor; 9 yaralı

Nesrin

New member
18 Kasım 2024 19:04 IST

Olay, sanık ile kızın kardeşi arasında yaşanan tartışma nedeniyle çıktı.

Rajasthan'ın Dausa kentinde bir düğündeki kutlamalar, bir adamın arabasıyla çok sayıda kişiye çarpıp dokuz kişiyi yaraladığı iddiasının ardından yas haline dönüştü.

Yaralılardan 7'sinin hayati tehlikesi bulunuyor ve Jaipur'a götürüldü (temsili resim)

Düğünde hem sanıklar hem de mağdurlar hazır bulundu. İlki damat tarafından misafir olurken, yaralılar gelin tarafından geldi.

Bir göre rapor The Times of India'nın haberine göre olay Dausa'nın Ladpura köyünde meydana geldi. Sanık, mekanın dışında havai fişek patlattı ve bu eylem nedeniyle gelinin erkek kardeşiyle tartışmaya girdi.

Tartışmanın büyümesi üzerine adam arabasına binerek aracını gelin grubunun üzerine sürdü.

Yaralanan dokuz kişiden yedisi hayati tehlike oluşturan yaralanmalara maruz kaldı ve eyalet başkenti Jaipur'daki Sawai Man Singh (SMS) Hastanesine kaldırıldı.

Bir polis yetkilisi, “Şüpheli olay yerinden kaçmayı başardı ve biz de onun izini sürmek için arama yapıyoruz” dedi.

Gruptan bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Bu arada The Free Press Journal'a göre, eyaletin iktidardaki BJP milletvekili Rambilas Meena da konuk olarak orada bulunarak mağdurlara yardım etmek ve onları bölge hastanesine nakletmek için hemen müdahale etti. rapor edildi.

“Misafirin eylemi kasıtlıydı. Çadırdaydım ve bir kargaşa duyduğumda dışarı koştum. Yaralıların hemen hastaneye götürülmesini sağladım ve polise haber verdim. Meena web sitesine şunları söyledi: “Yetkililere sürücüyü derhal tutuklamaları ve ona karşı sert önlemler almaları talimatını verdim.”

Daha fazlasını gör