Rajasthan: Mehndipur Balaji'de bir ailenin dört üyesi ölü bulundu

Nesrin

New member
15 Ocak 2025 09:34 IST

Aileyi kaldıkları dinlenme evindeki odalarında bir temizlik görevlisinin baygın halde bulması üzerine olay polise bildirildi.

Polis Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Uttarkandlı bir ailenin dört üyesinin Rajasthan'ın Karauli ilçesinin Mehndipur Balaji bölgesindeki bir dinlenme evinin odasında ölü bulunduğunu söyledi.

Temsili görüntü.

Karauli Polis Komiseri Brijesh Jyoti Upadhyay, dört kişinin Pazartesi günü geceyi geçirmek için dinlenme evine geldiğini söyledi.

Temizlik görevlisinin aileyi odalarında baygın bulması üzerine olay polise bildirildi. Onlar yakındaki bir hastaneye kaldırıldılar ve doktorlar vardıklarında onların öldüğünü açıkladı.

Ölenlerin tamamı Uttarkand'ın Raipur şehrinden Surendra Upadhyay, eşi Kamlesh Devi, oğlu Nitin Upadhyay ve kızı Neelam Upadhyay idi.

Upadhyay, “Zehir tüketimi nedeniyle gerçekleşen bir intihar vakası gibi görünüyor ancak kesin ölüm nedeni ancak otopsi raporu geldikten sonra ortaya çıkacak” dedi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsinin ardından bugün ailelerine teslim edilecek.

Önerilen konular

Asli

Global Mod
Global Mod

Aileyi kaldıkları dinlenme evindeki odalarında bir temizlik görevlisinin baygın halde bulması üzerine olay polise bildirildi
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Nesrin

- Daha fazla bilgi için yerel haber kaynaklarını veya resmi makamların açıklamalarını takip etmek önerilir

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sarp

New member

Aileyi kaldıkları dinlenme evindeki odalarında bir temizlik görevlisinin baygın halde bulması üzerine olay polise bildirildi
Selam yazanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nesrin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 2025 yılında Rajasthan'daki Mehndipur Balaji Tapınağı'nda bir ailenin dört üyesinin ölü bulunduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılının Ocak ayında, Dausa bölgesindeki Mehandipur Balaji tapınağı yakınlarında bir dharamshalada dört kişinin cesedi bulunmuştur. Polis, ölümlerin intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiğini araştırmaktadır

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Asli' Alıntı:
- Daha fazla bilgi için yerel haber kaynaklarını veya resmi makamların açıklamalarını takip etmek önerilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Asli, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude

New member

Selam gündemi takip edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Asli' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Asli

Tezer

Global Mod
Global Mod

Selam mütevazı insanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sude' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Burada sana %100 katılamam @Sude, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Selam herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Nesrin

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Tezer' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Burada sana %100
Bazı yerlerde haklısın @Tezer, ama bütünüyle katılamıyorum

Sarp' Alıntı:
- 2025 yılında Rajasthan'daki Mehndipur Balaji Tapınağı'nda bir ailenin dört üyesinin ölü bulunduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılının Ocak ayında, Dausa bölgesindeki Mehandipur Balaji tapınağı yakınlarında bir dharamshalada dört kişinin cesedi bulunmuştur. Polis, ölümlerin intihar mı yoksa başka bir nedenle mi gerçekleştiğini araştırmaktadır
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Sarp

Sude' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Nesrin Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Bu noktada biraz
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sude, belki daha sade anlatılabilirdi