Rajasthanlı Kadın Polis Memurlarına Rs 1 Cr Ödemeleri İçin Şantaj Yaptığı İçin Tutuklandı zoraki

Nesrin

New member
Rajasthan'daki Alwar'dan bir kadının, bir polis müfettişi ve polis memurunu ödeme yapmaya zorladığı iddia edildi ₹90 lakh ve ₹Samimi sohbetlerini ve resimlerini yayınlamakla tehdit ederek ona şantaj yaptıktan sonra 6,5 lakh.


Temsili fotoğraf

Polis Komiseri (Alwar) Anand Sharma, müfettiş ve polis memurunun kadınla sosyal medya aracılığıyla tanıştığını söyledi. “Daha sonra çıkmaya başladılar ve yakınlaştılar. Kadın fotoğraf ve Haber çekti… Daha sonra kadın onlara para ödemeleri için şantaj yapmaya başladı ya da tecavüz vakalarını kayıt altına almakla tehdit etti.”

Kriket heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi, yalnızca HT'de keşfedin. Şimdi keşfedin!

Polis, kadının erkek ve kız kardeşinin de bu olaya karıştığını ve zorla para almak için arama yaptıklarını söyledi.

Müfettiş, tecavüz, çeyiz ve çeşitli kişilere yönelik tacizle ilgili yedi vaka kaydeden kadına ödeme yapmak için meslektaşlarından ve arkadaşlarından borç almak zorunda kaldı. Bir müfettiş yardımcısı, kaydettiği bir tecavüz davasında mahkum edildi ve görevden alındı.

Polis kadının evinde arama yaptığını, malzeme ve ilgili belgeler bulduğunu söyledi. Kadın, erkek kardeşi ve kız kardeşi tutuklandı. Polis, zanlıların sorgusunun sürdüğünü ve soruşturmanın ardından gerekli işlemin yapılacağını söyledi.