Rajasthan'daki 18 yaşındaki erkeğin cinsel istismarı nedeniyle Rajasthan'da gözaltına alınan 4 genç

Nesrin

New member
04. Şubat 2025 02:32

Bharatiya Nyaya Sanhita, Planlanan Kast ve Planlanan Kabile (Zulümlerin Önlenmesi) ve Bilgi Teknolojisi Yasası altında bir dava kaydedildi.

15 ve 17 yaşları arasındaki dört genç Salı günü tutuklandı

Sosyal medyada istismar Habersu ortaya çıktıktan sonra 18 yaşındaki babası bir dava açtığında olay ortaya çıktı. (HT fotoğraf/temsilci)

Dabok İstasyon Evi Memuru Heaven Singh, olayın, 18 yaşındaki babasının Pazar günü sosyal medyada göründükten sonra dörde karşı bir dava aldığında açık olduğunu söyledi. “Adama da zihinsel olarak meydan okuyor. Dördünü tutukladık ve onları sorguladık. Daha fazla soruşturma devam ediyor ”dedi. “Kurban birkaç günden korkuyordu ve ailesine olayı anlatamadı. Annesi de geçen hafta öldü. ”

Singh, Bharatiya Nyaya Sanhita, planlanan kast ve planlanan kabile (vahşetin önlenmesi) ve bilgi teknolojisi yasası altında bir dava kaydedildiğini söyledi. Yetkili, tıbbi muayenenin yapıldığını ve muayenenin yapıldığını da sözlerine ekledi.

Polis, dördünün 18 yaşındaki çocuğu yakındaki bir ormana çektiğini, cinsel tacize uğradığını, filme aldığını ve Haberyu sosyal medyada paylaştığını söyledi.

Rec simgesi
Önerilen konular

Sude

New member

Bharatiya Nyaya Sanhita, Planlanan Kast ve Planlanan Kabile (Zulümlerin Önlenmesi) ve Bilgi Teknolojisi Yasası altında bir dava
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tezer

Global Mod
Global Mod

Bharatiya Nyaya Sanhita, Planlanan Kast ve Planlanan Kabile (Zulümlerin Önlenmesi) ve Bilgi Teknolojisi Yasası altında bir dava
Selam yazılım camiası

@Nesrin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Sude' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Sude

Sarp

New member

Merhaba yazılım ailesi

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Nesrin Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude

Duru

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nesrin

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Sude' Alıntı:
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Sude

Asli

Global Mod
Global Mod

Merhaba güzel insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nesrin

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Duru' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nesrin Geçerken ekledim
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Duru, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ruzgar

Global Mod
Global Mod

Selam forum ahalisi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Duru' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nesrin Geçerken ekledim
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Duru

Savgat

Global Mod
Global Mod

Selam teknoloji dostları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nesrin

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Duru' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Nesrin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem
Görüşüne saygı duyuyorum @Duru, ama bence konu bundan daha derin

Ruzgar' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu noktada biraz fazla
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ruzgar

Asli' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nesrin Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Bana
Tam olarak aynı fikirde değilim @Asli, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında